Voor jou!

Speciaal in deze tijd van het jaar is het leuk om cadeautjes te geven. Dat is altijd leuk! Dus kun je in mijn webshop twee boeken gratis ophalen.

Verbinding als geluksbrenger, leiderschapsstijl en groeimodel

Tegenwoordig is verbinding een prachtig containerbegrip waardoor het bijna nietszeggend is geworden. Dat is superjammer! Verbinding is de fundering van je sociale wezen en begint bij een goede verbinding met jezelf. Maar wat is het nou precies?

Na het lezen van dit boek weet je hoe verbinding werkt en hoe je het voor jou kan laten werken. Ik leg uit hoe het jou en je omgeving beïnvloedt en hoe jij er ownership over kan nemen. Je leest hoe je verbinding met jezelf legt en wat dat je gaat brengen. Na verbinding met jezelf volgt verbinding met anderen, zowel in je privéleven als op je werk. Ik vertel jou wat het je oplevert om verbinding met anderen aan te gaan, en hoe je dat doet.

Verbinding en energie als geluksbrenger en groeimodel

Dit e-boek is spiritueler en tegelijkertijd wetenschappelijker dan het eerste e-boek. Ik leg je uit hoe energie en verbinding zich tot elkaar verhouden. Alles bestaat uit energie. Bedenk eens wat dat betekent. Dat biedt oneindig veel mogelijkheden en oneindig veel ruimte.

Na het lezen van dit boek, weet jij hoe je die ruimte kunt gebruiken. Hoe je via energie en verbinding je leven naar een hoger niveau tilt.

Ik ben er

Het weten is één ding die kennis in de praktijk brengen een tweede. De meesten van ons vinden die vertaling ingewikkeld en dat is logisch. Een nieuwe vaardigheid is altijd een combinatie van lezen, weten, aanvoelen en oefenen. Ik help je daar graag bij!

Wat ik kan en doe, kun jij ook. Je verbinden, jezelf goed kennen, de energie die erbij hoort voelen en het sturen ervan zodat het positief voor je werkt: jij kunt dit ook.

Wil je meer weten over mijn begeleiding bij verbinding met jezelf en/of anderen? Of ben je benieuwd naar energiewerk? Mail me bonnie@forster.nl en ik vertel je er vrijblijvend meer over.