Get inside your brain

Jezelf beter begrijpen om makkelijker, gelukkiger, gezonder kortom beter in het leven te staan. Dat is waarom ik in mijn brein architectuur dook. Je brein architectuur vormt zich vóór je persoonlijkheid zich vormt. Dat vond ik een bijzonderheid. En nu ontwikkel ik er met Dawn een workshop over voor de jaarlijkse EMCC conferentie.

European Mentoring and Coaching Counsil

EMCC is een internationale beroepsorganisatie voor coaches en mentoren. Omdat ik lid ben van hun Nederlandse onderdeel NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCOaches), ben ik automatisch lid van EMCC. En zag ik hun oproep voor sprekers voor hun online conferentie in juni dit jaar. 

Coop

Die conferentie heeft als thema een vraag: United in Harmony? Dat vind ik mooi: geen stelling, maar een vraag en eentje die behoorlijk actueel is. In hun oproep voor sprekers vroegen ze om (voor hen) nieuwe sprekers met een innovatieve invalshoek, gekoppeld aan diversiteit. Ik dacht meteen aan een Nederlands/Zuid-Afrikaanse coop met Dawn!

Dawn K

Dawn Klatzko is een Zuid-Afrikaanse collega coach/trainer en expert op Mind Dynamix gebied. Ik vroeg haar of ze dit samen wilde doen en ze was meteen enthousiast! Vol goede moed stapten we het aanmeldingsproces in. Lekker heen en weer tikken van teksten en ideeën en uiteindelijk een solide aanvraag de deur uit doen. Dat sparren was al een feestje en nu is het afwachten of we daadwerkelijk aan de slag mogen.

Waarom doen we dit?

Wij hebben een missie: mensen coachen om dichter bij zichzelf te komen. Een betere verbinding met jezelf is de basis voor alles. Voor je gezondheid, voor je zelfvertrouwen, voor jezelf zijn, voor het inzetten van je talenten, voor je relaties met anderen, kortom voor je beste leven leiden. En hoe doe je dat? Door jezelf  te kennen en dat is een ontwikkeling die nooit ophoudt. In managementtermen, jij zit in een continu verbeterproces.

Wat levert het jou op?

Zelfkennis. Inzicht in je brein architectuur levert inzicht op in je talenten. Het laat ook zien welke kracht en kunde je in stresssituaties verliest. En het biedt korte, simpele en effectieve oefeningen om die ‘uitval’ te verbeteren (MindMoves). 

Live stream op 9 februari

Als jij meer wilt weten over de praktijk van zo’n profiel, de vragen die je krijgt, de uitleg bij je resultaten,eventuele oefeningen die jouw ontwikkeling steunen en het in de praktijk beleven van het ontvangen inzicht, kijk dan naar mijn interview met oud-coachee Maikel Nijmeijer. Om 16.00 start de live stream en het adres volgt later hier en via mijn socials.

Wees welkom in de wereld van jouw brein!

Wil je liever persoonlijk contact? Bel of mail me 06 48 20 91 22, bonnie@forster.nl.