Strategische sparring

Wie houdt jou scherp? Als leider word je niet of zelden door collega’s geconfronteerd met je gedrag of je keuzes. Logisch, maar jammer want jij mist groeikansen voor jezelf én je organisatie. Ik laat jou ontdekken hoe je jouw verbindende leiderschap vormgeeft.

Veranderkundig management

Je organisatie verantwoord laten groeien. Internationaal samenwerken. Overkomt het je of kies je ervoor? Ik ondersteun jou en je organisatie bij psychologische en culturele veranderingen.

Team work

Heeft een team een nieuwe impuls nodig? Of andere energie? Dan ga ik met hen aan de slag om weer fris en fruitig met elkaar te samenwerken.

Executive coaching

Sta je op een kruispunt waarbij de keuzes je overrompelen? Of je niet aanspreken? Ik help jou je weg te vinden waarbij jouw talent als leider de basis van onze vindtocht is.

Je vindt jouw flow en voelt je in balans, waardoor je in werk- en privésituaties makkelijker keuzes maakt en beslissingen neemt.

Het resultaat: helderheid en vooruitgang

Je doel is gerealiseerd.

Ik hielp jou verbinding met jezelf, binnen een team, met klanten of in je organisatie anders vorm te geven, te creëren of te herstellen.

Dat resulteerde in ontwikkeling, groei en verandering: effectiever en efficiënter samen werken.

Hoe ziet jouw perspectief er uit?

Tijdens een Perspectiefsessie onderzoeken we wat je nodig hebt om (weer) in verbinding te komen. We kijken of ik iets voor jou en je organisatie kan betekenen en zoja, hoe we dat vormgeven.

Bel me, dan maken we een afspraak: 06-48209122.