Mijn levensdoel is m’n eigen kracht (h)erkennen en in verbinding met anderen leven & werken. Het blijkt een continu verbeterproces.

Mijn kennis & ervaring

Met een propedeuse Psychologie en een master Communicatiewetenschap (WO) op zak begon ik aan mijn werkende leven. Commerciële dienstverlening, communicatie, organisatieadvies, strategie en diplomatie, public affairs (lobbywerk) en internationale samenwerking heb ik in praktijk gebracht en beleefd. Parallel aan deze ervaringen liep mijn eigen praktijk als coach.

Mijn talent

Mijn intuïtie is mijn unieke kracht en mijn meerwaarde in een zakelijke omgeving (in elke omgeving eigenlijk). Het maakt dat ik me moeiteloos beweeg in de Onderstroom en anderen kan inspireren om mee te bewegen.
Daar wilde ik mijn werk van maken en dan als zelfstandig onderneemster. Check!

Mijn mensen

Ik ben mama van Siem (2008), Melle (2009), Joes (2011) en Pleun (2013), die ik co-ouder. De helft van de week leven ze bij mij en Danny, mijn vriend en lievelingsmens. Zijn jongste zoon Tim woont ook parttime bij ons.
We wonen heerlijk buitenaf in een oude boerderij met land er omheen.

Mijn ontspanning

Samen met Danny genieten: van elkaar, van onze extended family, onze dieren, onze vriendinnen & vrienden en onze familie.

Ik ben dol op reizen, op verschillende manieren en naar diverse bestemmingen. Een cultuurshock op een ander continent, een Europees stedentripje of met de daktent wildkamperen in Scandinavië, ik vind het allemaal leuk.

Sport vind ik fijn, het re-set mijn hoofd. Tot mijn 18de deed ik aan klassiek en jazzballet. Daarna ging ik westernstijl paardrijden en dat doe ik nog, af en toe. Mijn huidige sporten zijn hardlopen (dat vind ik vooral achteraf heel leuk), intervaltraining, yoga en een 7 minute bootcamp via de app.

Mijn ultieme geluk

Is verbinding voelen met anderen, met een groter bewustzijn, met het universum! We are one, ik weet het, ik voel het en ik probeer het te leven.