Ik werk met mijn eigen methode, the Be-method. Ontwikkeld op basis van mijn internationale werkervaring en een verscheidenheid aan theorieën, methodes en technieken die ik in de loop der jaren tot me nam. Ik houd van eclectisisme en geloof niet in één zaligmakende waarheid. We gebruiken wat past bij jouw behoefte en wat je nodig hebt. Wat ik lever, is puur maatwerk.

De kern is de golden circle die je ongetwijfeld kent. Andere pijlers zijn o.a. systemisch werk, NLP, psychologie, Quantum veldwerk, energetisch werk, Up & Substream, Mind Dynamix, diverse filosofen en verschillende coaching specialisaties (bijvoorbeeld business coaching en contextuele coaching).

Executive leiderschapscoaching

Top exec’s en managers verdienen een topcoach, net als een topsporter. Het motiveert, geeft inzicht en ander perspectief wanneer een buitenstaander je stimuleert het beste uit jezelf te halen. Gun dat jezelf en je organisatie.

  • Weet jij wat je wilt en hoe je daar komt?
  • Ben je gelukkig met wat je doet?
  • Heb je alles in materiële zin voor elkaar en mis je toch iets?
  • Wil jij jezelf ontwikkelen als leider?

Leiderschapscoaching is een goede manier om stappen te zetten op werkvlak. Zowel individueel als in teamverband. Het verandert of verbreedt je perspectief en geeft je tools om jouw authentieke leiderschap neer te zetten.

Strategische sparring

Maak je organisatie klaar voor de toekomst zoals jij die voor je ziet en herijk je business.

  • Gaat jouw organisatie nog de goede kant op?
  • Ondersteunt de organisatiestructuur en -inrichting jullie missie?
  • Is er een heldere actuele missie?
  • Zijn jullie toekomstbestendig op lange termijn?
  • Wil je hier tijd aan besteden?

Is het antwoord op de laatste vraag ja, maak er dan een gewoonte van. Doe dat door samen met een paar frisse ogen je organisatie te evalueren, te spelen met nieuwe ideeën en de gewenste verandering in gang te zetten.

Het resultaat: helderheid en vooruitgang

Je ervaart verbinding met jezelf en met anderen. Met je organisatie en haar doel (why-golden circle). Dat geeft een andere beleving thuis en op je werk. In jouw organisatie resulteert het in ontwikkeling, groei en verandering: effectiever en efficiënter samen werken.

Mail of bel me 06 48 20 91 22.