Mijn kennis & ervaring

Met een propedeuse Psychologie en een master Communicatiewetenschap (WO) op zak begon ik aan mijn werkende leven. Als intercedente en detacheerder begon ik bij Randstad. Daarna volgde het optuigen van communicatie & marketing functies en afdelingen voor diverse IT bedrijven.

Omdat ik mijn studie op een ander niveau wilde gebruiken, ging ik als communicatie- en organisatieadviseur voor gemeenten en woningcorporaties aan de slag. De laatste 13 jaar in loondienst werkte ik als communicatie expert en public affairs advisor (lobbyist) in internationale, complexe, high tech, streng gereguleerde en politieke omgevingen.

Mijn honger naar kennis leidde naast mijn werk tot een diversiteit aan opleidingen. Van public affairs (post WO) tot social media trainingen, van NLP tot nucleair-technisch, van crisismanagement tot numerologie en van systemisch coachen tot Mind Dynamix profiling.

Inmiddels neem ik ook ideeën van Aristoteles en Socrates mee in mijn werk. Het is bijzonder dat deze oude wijsheid prima past bij onze hedendaagse vraagstukken.

Parallel hieraan werk ik sinds 2003 in mijn eigen praktijk als energetisch therapeute.

Mijn talent en toolbox

Ik merkte dat mijn intuïtie mijn unieke toegevoegde waarde is in een zakelijke wereld. Het maakt dat ik me moeiteloos beweeg in complexe omgevingen en anderen inspireer om mee te bewegen.

Mijn toolbox bevat o.a.

  • strategische ervaring in internationale complexe omgevingen
  • ervaring als toezichthouder
  • ervaring als voorzitter
  • ervaring met systemisch werken
  • ervaring met Mind Dynamix profiling
  • hedendaagse toepassing van Aristoteles’ en Socrates’ filosofieën
  • analyseren op basis van de Golden Circle filosofie
  • werken met de Kwaliteit van Aanwezigheid theorie
  • werken met de wetmatigheden van verbinding met jezelf (zie Boek)
  • een feilloze intuïtie

Mijn mensen

Ik ben mama van Siem (2008), Melle (2009), Joes (2011) en Pleun (2013). De helft van de week leven ze bij mij en Danny, mijn vriend en lievelingsmens. Zijn jongste zoon Tim woont ook parttime bij ons.
We wonen heerlijk buitenaf in een oude boerderij temidden van het groen in Twente.

Mijn ontspanning

Ik ben dol op reizen, op verschillende manieren en naar diverse bestemmingen. Een cultuurshock op een ander continent, een Europees stedentripje of met de daktent wildkamperen in Scandinavië, ik vind het allemaal leuk. Net als festivals, concerten, theater en musea bezoeken en zelf beeldhouwen. Mijn huidige sporten zijn hardlopen (dat vind ik vooral achteraf heel leuk), intervaltraining, yoga en bootcamp. Het reset mijn hoofd, goud waard.