Mijn kennis & ervaring

Met een propedeuse Psychologie en een master Communicatiewetenschap (WO) op zak begon ik aan mijn werkende leven. Ik startte als intercedente en detacheerder bij Randstad in de regio Utrecht. Daarna richtte ik communicatie & marketing afdelingen in voor diverse IT bedrijven, in diezelfde regio.

Omdat ik het leuk vond om met de structuur van inrichting van organisaties bezig te zijn, ging ik als communicatie- en organisatieadviseur voor gemeenten en woningcorporaties aan de slag. De laatste 13 jaar in loondienst werkte ik als communicatiemanager en public affairs advisor (lobbyist). Dat deed ik voor de nucleaire sector op nationaal en internationaal niveau. Ik leerde een complexe, high tech wereld succesvol koppelen aan politieke behoeften van leiders van partijen en landen.

Mijn honger naar kennis leidde (en leid nog steeds) tot een diversiteit aan opleidingen. Van public affairs (post WO) tot social media trainingen (Zarayda Groenhart), van NLP tot nucleair-technisch (Stralingshygiëne 5b), van crisismanagement tot numerologie (Theo Jeukens) en van systemisch coachen (Siets Bakker) tot Mind Dynamix profiling (Dawn Klatzko).

Inmiddels neem ik ook ideeën van Aristoteles, Socrates en Japanse filosofen mee in mijn werk. Het is prachtig hoe oude wijsheid -met enige vertaling- past bij onze hedendaagse vraagstukken.

Parallel hieraan werk ik sinds 2003 in mijn eigen praktijk als energetisch therapeute.

Mijn talent en toolbox

Ik merkte dat mijn intuïtie mijn unieke toegevoegde waarde is in een zakelijke wereld. Het maakt dat ik me moeiteloos beweeg in complexe omgevingen en anderen inspireer om mee te bewegen.

Mijn toolbox bevat onder meer

  • strategische ervaring in internationale en complexe omgevingen
  • ervaring als toezichthouder
  • ervaring als voorzitter
  • ervaring met systemisch werken
  • ervaring met Mind Dynamix profiling
  • hedendaagse toepassing van Aristoteles’ en Socrates’ filosofieën
  • analyseren op basis van de Golden Circle filosofie
  • werken met de Kwaliteit van Aanwezigheid theorie
  • werken met de wetmatigheden van verbinding met jezelf (zie Boek)
  • een feilloze intuïtie

Mijn mensen

Ik ben mama van Siem (2008), Melle (2009), Joes (2011) en Pleun (2013). De helft van de week leven ze bij mij en mijn lievelingsmens, onze Tamaskan, de poezen en kippen. Waar we wonen, werk ik ook en dat is in een woonboerderij temidden van het groen in Twente.

Mijn ontspanning

Ik ben dol op reizen, op verschillende manieren en naar diverse bestemmingen. Een cultuurshock op een ander continent, een Europees stedentripje of met de daktent wildkamperen in Scandinavië, ik vind het allemaal mooi. Net als festivals, concerten, theater en musea bezoeken en zelf beeldhouwen. Mijn huidige sporten zijn hardlopen (dat vind ik vooral achteraf heel leuk), intervaltraining, yoga en wall pilates. Het reset mijn hoofd en traint tegelijkertijd mijn lichaam, dat is goud waard.